-15%

Norveški konvektor NOBO TOP 500W

296,65 KM

Nobo Top je radijator budućnosti, zahvaljujući najnovijoj tehnologiji i čistom, modernom, skandinavskom dizajnu. Svi naši novi radijatori su ocijenjeni IP24 standardom za kupatila (otporni na vodu). Lider su u industriji u stand-by potrošnji energije ispod 0.5W.

Kategorija:

Opis

NOVA TEHNOLOŠKA PLATFORMA

Nobo Top je zasnovan na najnovijoj Nobo tehnološkoj platformi koja postavlja standarde u budućnosti u sferi grijanja na struju, sa vrlo preciznim termostatima, energetski efikasnim rješenjima i opcionom eksternom kontrolom putem smart telefona ili tableta. Niz inovacija čine Nobo Top vrhunskom ponudom među radijatorima.

SUPERIORNA TERMOSTAT TEHNOLOGIJA

Nobo termostati su vrlo precizni i konzistentniji u odnosu na druge radijatore na različitim spoljašnjim temperaturama. Gde drugi radijatori imaju problema sa održavanjem stabilne temperature, Nobo radijator je u stanju da održi unutrašnju temperaturu zadatu od strane termostata, bez obzira na spoljašnje uslove. Rezultat je udobnije i ekonomičnije grijanje, prilagođeno vašim potrebama.

KLASIČNA ELEGANCIJA

Nobo Top ima klasičan bijeli front od čelika sa glatkim linijama, koje mu daju moderan, vanvremenski izgled. Nobo Top odgovara bilo kom stilu enterijera i može se montirati na zid ili kao prenosivi radijator na točkiće. Poseduje vrhunske ventile, što znači da hladan vazduh prolazi kroz grijač od dna i podiže se kao topao vazduh do vrha.

Tehničke specifikacije:

  • Snaga: 500W
  • Za prostor: 0-10m2
  • Dužina: 525mm
  • Visina: 400mm
  • Garancija: 5 godina

U fabričkom pakovanju uređaja dolazi zidni nosač i analogni termostat, a dodatno možete kupiti:

* Digitalni termostat NCU-2Te ( s 9.zadanih programa):……….CIJENA: 42,00KM

* Digitalni termostat NCU-2T (s mogućnošću programiranja)..CIJENA: 80,00KM

* NOBO Hub – centralna jedinica za internet upravljanje….CIJENA: 360,00KM (400,00KM – 10%)

* Termostat za internet upravljanje NCU 1R…………………CIJENA: 72,00KM (80,00KM – 10%)

* Originalni točkići za Nobo konvektore:……………………………CIJENA: 35,00KM

Brand

NOBO

Slični proizvodi