MONTAŽA

USLUGE MONTAŽE I UGRADNJE KUPLJENIH PROIZVODA

Usluga po sistemu "ključ u ruke"

Želimo vam omogućiti cjelovitu uslugu na jednom mjestu.

Uspostavili smo saradnju sa pouzdanim poslovnim partnerima kako bismo vam ponudili i dodatne usluge. Naš cilj je da vam pružimo sve što vam je potrebno za objekte stanovanja ili poslovni prostor, sve na jednom mjestu, uz visoki kvalitet usluge i profesionalnim pristupom. Kako biste osigurali optimalne uslove, važno je imati instalacije koje su prilagođene vašim potrebama, vrsti objekta i klimatskim uslovima.

Ukratko, naša kompanija vam nudi širok spektar usluga za udobnost stambenog ili poslovnog prostora. Kontaktirajte nas kako bismo vam pomogli pri odabiru najboljeg rješenja za vaše potrebe i osigurali brzu i kvalitetnu ugradnju.

Za dogovor termina montaže/ugradnje kao i cijenu odabrane usluge, molimo vas da nas kontaktirate putem telefona ili e-maila. Naš tim će vam rado pomoći pri odabiru najboljeg rješenja za vaše potrebe i dati vam sve potrebne informacije o cijeni i procesu ugradnje.

Zahvaljujemo vam na povjerenju i radujemo se saradnji.

1

UGRADNJA ELEKTRIČNIH AKUMULACIONIH, KOMBINOVANIH I PROTOČNIH BOJLERA

Ugradnja električnih akumulacionih, kombinovanih i protočnih bojlera svih kapacitetaomogućava instalaciju najnovije tehnologije grijanja vode u vašem domu ili poslovnom prostoru. Naš tim stručnjaka će osigurati brzu i pouzdanu ugradnju, a mi ćemo vam dati savjete o održavanju i korištenju kako biste dugoročno bili zadovoljni.

2

MONTAŽA KONVEKTORA

Montaža konvektora je još jedna usluga koju nudimo na području Kantona Sarajevo. Konvektori su efikasni uređaji za grijanje koji će vam pružiti ugodnu temperaturu u prostoriji. Naši stručnjaci će vam pomoći pri odabiru pravih konvektora za vaše potrebe, a zatim će obaviti profesionalnu montažu kako biste se mogli u potpunosti opustiti i uživati u toplini vašeg doma.

3

UVOĐENJE INSTALACIJA ZA GRIJANJE I KLIMATIZACIJU NA PODRUČJU KANTONA SARAJEVO

Naš tim stručnjaka će vam pomoći pri odabiru pravih proizvoda i instalacija, a zatim će se pobrinuti za brzu i kvalitetnu ugradnju kako bi vaš dom ili poslovni prostor bio udoban i zdrav.
4

UGRADNJA FILTERA ZA VODU NA PODRUČJU CIJELE BIH

Važan korak prema udobnosti i zdravlju vašeg doma ili poslovnog prostora. Kako biste osigurali optimalne uvjete, važno je imati instalacije koje su prilagođene vašim potrebama, vrsti objekta i klimatskim uvjetima.