NAČIN PLAĆANJA I DOSTAVA

NAČIN PLAĆANJA I DOSTAVA

Plaćanje prilagođeno svakom kupcu

Naše proizvode možete kupiti na način koji vam najviše odgovara.

Drago nam je što ste ovdje i želimo vam ugodno iskustvo kupovine. U našem prodajnom salonu možete platiti kešom ili karticama. Za plaćanje karticama prihvaćamo sve glavne kreditne i debitne kartice, te shoping kartice.

Sigurnost plaćanja nam je vrlo važna, pa smo poduzeli sve mjere da osiguramo sigurnost vašeg novca i ličnih podataka. Naš sistem plaćanja karticama je potpuno siguran i pouzdan. Vaši podaci će biti obrađeni sigurno i povjerljivo, a nikada nećemo dijeliti vaše informacije s trećim stranama. Uz to, naša trgovina je opremljena sigurnosnim kamerama kako bi se osiguralo da je svaka transakcija u našoj trgovini sigurna i zaštićena.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica oko plaćanja, stojimo vam na raspolaganju... Naši zaposlenici su uvijek spremni pomoći i odgovoriti na sva vaša pitanja u vezi plaćanja i druga pitanja.

Također, ako imate bilo kakvih posebnih zahtjeva ili preferencija za plaćanje, molimo vas da nam to kažete, a mi ćemo se potruditi da vam udovoljimo.

Hvala vam što ste nas odabrali i nadamo se da ćete uživati u vašoj kupovini.

1

GOTOVINSKO PLAĆANJE

Gotovinsko plaćanje u prodajno izložbenom salonu za fizička i pravna lica, te pouzećem prilikom dostave uređaja od strane kurira brze pošte.

2

DEBITNE KARTICE

Debitnim karticama – trenutno moguće samo u prodajno izložbenom salonu (ul. Azize Šaćirbegović bb, PC ROBOT Hrasno – 1. sprat)

3

SHOPPING KARTICE

Shopping kartice – plaćanje na rate moguće sa UniCredit (do 12 rata) ili Raiffeisen (do 6 rata) shopping karticama.

NAPOMENA: Kod plaćanja shopping karticama obračunavamo proviziju u ovisnosti od broja rata za koji ste se odlučili. Ukoliko ste zainteresovani za određeni artikal, a želite platiti shopping karticom, možete nas kontaktirati pozivom ili porukom kako bi Vam unaprijed dali konačnu cijenu uređaja sa iznosom mjesečne rate.

4

ŽIRALNO PLAĆANJE - PO PREDRAČUNU

Žiralno plaćanje – po predračunu direktno na jedan od naših žiro računa (Raiffeisen Bank: 1610000149590016; UniCredit Bank: 3387202298048149), nakon čega Vam mi šaljemo pošiljku. Plaćanje za ovu vrstu kupovine možete izvršiti i preko Vašeg internet ili mobilnog bankarstva (bez dodira sa gotovinom).

PROCES KUPOVINE PUTEM WEB STRANICE WWW.EKOSTAN.BA

Izaberete proizvod ili proizvode, te se prilikom check outa registrujete i ostavite svoje podatke za dostavu uz obavezna polja (ime i prezime, adresa, te broj telefona/mobitela). Osim kupovine putem naše web stranice, narudžbu možete izvršiti i pozivom ili porukom na naše brojeve mobitela 061 726 361, 062 822 848 ili putem e-maila info@ekostan.ba.

Potrebni podaci:

  1. Ime i prezime
  2. Broj mobitela
  3. Adresa
  4. Proizvod za koji ste se odlučili

BESPLATNA DOSTAVA ZA PODRUČJE CIJELE BOSNE I HERCEGOVINE ZA KUPOVINE PREKO 100 KM !

Besplatna dostava bilo gdje u BiH za narudžbe iznad 100,00 KM. Za narudžbe čija je vrijednost manja od 100,00KM, cijena dostave je 9,00KM i za istu ćete dobiti fiskalni račun.

Uz isporuku svih uređaja dobijate fiskalni račun, ovjeren garantni list (za artikle koji podliježu garanciji) i ostalu tehničku dokumentaciju.

NAPOMENA: Akcijske cijene artikala važe samo za gotovinska i jednokratna kartična plaćanja.

Zadržavamo pravo mijenjanja naših uslova poslovanja.