Filter za tuš s ručicom

89,00 KM

Sprječava suhoću i iritaciju kože i tjemena

Uživajte u tuširanju bez hlora, bez nadraženosti sluznice očiju, ublažite respiratorne probleme, uživajte u glatkoj i nježnoj koži, mekoj i zdravoj kosi.

  • Uklanja do 99% hlora
  • Vraća zdravlje, sjaj i čvrstoću kosi
  • Sprječava suhoću i iritaciju kože i tjemena, te nadraženost očiju
  • 4 regulacije protoka vode

Opis

Isparavanja vruće vode ispunjena su velikim količinama hlora koji dospijeva u dišni sistem. Osim što isušuje kožu, iritira vlasište, hlor loše djeluje na čvrstoću i elastičnost kose.

Tuš s filterom ima uložak koji sadrži kdf filtracijsko sredstvo i filtracijski pijesak. Ovaj multimedijalni filter uložak učinkovito uklanja do 99% slobodnog hlora i pretvara ga u bezopasnu sol. Osim toga smanjuje kamenac i druge kontaminante koje sadrži voda, kao što su teški metali (olovo, živa), sumporovodik i željezni oksid.

Ovaj filter uložak će trajati oko 4 mjeseca, ovisno o količini i zasićenju vode, i nakon toga se treba zamijeniti.

Instalacija je brza i jednostavna. Samo priključite tuš ručicu na Vaše tuš crijevo i to je sve što trebate učiniti. Svaki filter za tuš s ručicom se prodaje zajedno s jednim tuš filterom (uloškom). Zbog jedinstvenog dizajna ispoljava vrlo mali pad tlaka, što je glavni nedostatak u konkurentnim proizvodima.

Napomena: Filtracijski uložak možete kupiti posebno i zamijeniti nakon što se istroši.  U pakiranju dolaze dva filtracijska uloška i cijena je 29,00KM/pakovanju.

Brand

AQUAFILTER

Slični proizvodi